Bandleden

Otto Vink

Otto Vink, gitaar

Oprichter van de band en gitarist in hart en nieren. Zijn honger naar nieuwe en betere gitaren is al lang niet meer te verzadigen. Telecasters, Stratocasters, Gibsons, akoestische gitaren en ook signature gitaren zijn voor hem geen probleem. Deelt zijn muzieksmaak deels met zijn zoon maar houdt ook erg van bands als Pink Floyd en Yes. Hij is ook de techneut van de band en je zal hem dan ook vaak met kabels, kasten en apparatuur in de weer zien.

Niek Vink

Niek Vink, basgitaar

Bassist, multi-instrumentalist en tevens jongste lid van de band. Jong bloed is altijd een goed onderdeel van elke groep en dus zeker ook voor ons. Met zijn vier-, vijf- en zessnarige basgitaren buldert hij zijn lage tonen door menig zaal en cafe heen. Houdt van progressieve rock en metal van mannen als Dream Theater, Rush, Porcupine Tree en Metallica maar is ook zeker niet vies van rock zoals de Dijk, the Scene, Radiohead, Tenacious D en zelfs Peter Pan Speedrock.

Toon van Rooij

Toon van Rooij, drums

Speelt al vanaf zijn vierde jaar slagwerk en is er nog steeds niet klaar mee. Geeft wel de voorkeur aan rockmuziek, maar kan alle stijlen waarderen. Had vroeger wel duidelijk favorieten, zoals Deep Purple, Uriah Heep, Black Sabbath, The Who en Queen, maar vindt alle rockmuziek mooi. Het is nooit ruig genoeg. Bespeelt graag zijn double bass Pearl tijdens live optredens. Maar door ruimtegebrek moet wel eens een enkel setje worden ingezet.

Bertjan Kers

Bertjan Kers, toetsen en tweede stem

Instrumenten: Kurzweil PC88 (piano en veel meer) en Hammond XB-1. Prima combinatie voor swingende en rockende nummers.
Favoriete bands: De Dijk, Tom Waits, Rammstein, Herman Brood, Blöf en niet te vergeten Pink Floyd.
Favoriete effect: Leslie laten janken op de Hammond.

Maurice Hermans

Maurice Hermans, zang

Geboren en getogen Limburger, zingen zit in het bloed want Limburgers zingen immers al wanneer ze praten. Begonnen thuis tussen de schuifdeuren en vervolgens playbacken op schoolfeesten. De eerste band in Sittard genaamd No Non Sense. We maakten uitsluitend eigen nummers, covers was voor losers. Verhuisd van Limburg naar Tilburg en ook van band gewisseld. Zanger geweest bij de Eindhovendse coverband, Down to earth. Maar niet lang. Op zoek naar een nieuwe uitdaging , auditie gedaan en aangenomen als zanger van BlowSmoke. Hier lijkt alles op zijn plek te vallen. Favoriet muziek AudioSlave, Pearl Jam, Tom Waits, Neil Young en the crazy horses maar ook De Dijk, Frank Boeijen en Toon Hermans. Als er een mooie zanglijn inzit ben ik voor vele muzieksoorten te porren.